четвер, 7 березня 2024 р.

Змагання із домедичної допомоги «Рятівник»

      Актив учнівського самоврядування Комишанської ЗОШ №26, команда юних рятівників «Фенікс» взяла участь у відкритих, заочних змаганнях із домедичної допомоги «Рятівник», проведених до Дня Пам’яті Героїв Небесної Сотні комунальним закладом “Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді” Херсонської обласної ради, серед учнівської молоді Херсонщини 23 по 28 лютого 2024 року.
     У змаганнях взяли участь 182 здобувача освіти з Херсонщини та восьми (Бериславської, Великоолександрівської, Великолепетиської, Дар’ївської, Долматівської, Милівської, Нововоронцовської та Херсонської) територіальних громад.
На першому етапі Змагань , учасники записували відео із найкращим виконанням ними накладання бинтових пов’язок пораненнях різних частин тіла.
     На другому етапі учасників змагань чекала цікава вікторина із надання домедичної допомоги.
Учні Комишанської школи посіли І місце в особистісному заліку та ІІ у командному за другий етап з «Вікторини «Надання домедичної допомоги». Вероніка Демчук також посіла ІІІ місце в особистісному заліку з виду «Накладання збіжної черепашачої пов’язки на колінний суглоб».
Вітаємо команду «Фенікс»: Демчук Вероніку, Горло Марину, Рубана Богдана, Драй Ганну та Тонгалюк Анну (керівники Надточій Т.І. та Мачульська І.А.) з особистісними та командними перемогами.
     Слава Україні! Україна переможе, бо цвіт її – діти, зростають та стають сильними!








Немає коментарів:

Дописати коментар