четвер, 20 квітня 2023 р.

20 квітня - День вдячності волонтерам!

    

 Є ЛЮДИ, ДЛЯ ЯКИХ НЕМАЄ НІЧОГО НЕМОЖЛИВОГО! СЬОГОДНІ ХОЧЕМО ЗГАДАТИ ПРО НИХ. ЦЕ – ВОЛОНТЕРСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «П2П ЖИВА» - GO_DZIVA


     Висловлюємо щиру вдячність вам , хто у такий скрутний час знайшов у собі силу й відвагу здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість.



       Ми щиро дякуємо вам за вашу безкорисну допомогу, яку ви надаєте мешканцям рідного селища Комишани, сел.Приозерне, м.Херсона із перших днів окупації й до сьогодні.
       Ми цінуємо вашу турботу та підтримку. Нехай вам вистачає сил і натхнення робити добро. З Днем волонтера вас!
#МІСТОДОРОСЛИХДІТЕЙ, #ВИХОВУЄМО_ПАТРІОТА


















20 квітня, у  День вдячності волонтерам, відбулась зустріч активу учнівського самоврядування "Місто дорослих дітей", учнів Комишанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №26 Херсонської міської ради з представниками Волонтерського центру "На Хвилі" м.Одеса.
Волонтери фонду під час окупації нашого міста знаходили можливість передати в Херсон дитяче харчування, засоби гігієни та ліки для особливо вразливих категорій населення. Фонд із початком повномасштабного вторгнення обрав декілька напрямків допомоги - ВПО, ЗСУ та допомога територіям в окупації, а наразі звільнених. Зараз зосередилися на допомозі нашим захисникам у найбільш гарячих точках та мешканцям на деокупованих територіях.
Висловлюємо велику і щиру подяку нашим волонтерам за їх безмежно велике серце!!!
#МІСТОДОРОСЛИХДІТЕЙ#ВИХОВУЄМО_ПАТРІОТАВОЛОНТЕРСЬКИЙ ЦЕНТР "НА ХВИЛІ"#КОМИШАНСЬКА_ЗОШ_26















Немає коментарів:

Дописати коментар