пʼятницю, 1 грудня 2023 р.

«БАРВИ РІДНОГО МІСТА»

https://fb.watch/oFTNH2XKJz/
     Вітаємо переможців міського онлайн-конкурсу образотворчого мистецтва «БАРВИ РІДНОГО МІСТА», учнів 5 –го класу Комишанської ЗОШ №26 дипломанта ІІ ступеня у номінації живопис Тимура Чванькова,  дипломанта ІІІ ступеня у номінації живопис Щербину Тимофія та   дипломанта ІІІ ступеня у номінації "графіка" Царюченко Родіона ( вчитель мистецтва Надточій Т.І.).

    Міський конкурс було організовано та проведено з 1 по 30 листопада 2023 року з метою популяризації образотворчого мистецтва, залучення дітей та юнацтва до художньої творчості, виховання національно-патріотичних почуттів, обміну творчими досягненнями, стимулюванням творчого розвитку особистості Херсонським Палацом дитячої та юнацької творчості .


Всього на конкурс прийнято і зареєстровано 217 робіт із 15-ти закладів загальної середньої освіти та 4-х позашкільних закладів освіти.

Учасники змагались у трьох номінаціях: живопис; графіка; дизайн та чотирьох вікових категоріях від 6 до 17 років.

 Кожен учасник самостіійно обирав тематику роботу із запропонованих організаторами тем:

«Херсон незламний», «Місто герой Херсон», 
«Осінь рідного міста» , «Херсон - місто корабелів».

      Виражаємо щиру подяку за участь у конкурсі учням 5 –го класу Осипчуку Артему, Малихіній Софії, Крицькому Олегу.


      Дорогі наші юні художники, це лише початок, попереду на вас чекає безліч перемог і роки клопіткої , але цікавої творчої праці. Тож наснаги вам, безкінечного польоту фантазії, завзятості і старанності. 

Ми віримо у вашу творчу зірку, нехай вам щастить!

Немає коментарів:

Дописати коментар