неділю, 13 лютого 2022 р.

Міський екологічний конкурс «Челендж добрих справ»

На черговому засіданні учнівського самоврядування «Місто дорослих дітей» наш актив вирішив узяти участь у "Челенджі добрих справ" та провести акцію "Ми у відповіді за тих, кого приручили". Ми зробили оголошення у класах і розпочали збір необхідного для притулку "4 лапи".

Проведення цієї акції у нашій школі було започатковано в минулому навчальному році. Тепер ми влаштовуємо благодійні заходи для притулку двічі на рік.

Зібрані кошти вже переказано на рахунок притулку, але через початок дистанційного навчання відвезти зібрані речі до притулку не вдалося.

Проте, ми вирішили провести фото-челендж серед учнів нашої школи. Необхідно було зробити добру справу для тваринок, сфотографуватися чи зняти відео та поділитися результатом своєї роботи в шкільній групі.

Учні активно долучилися до челенджу і цим самим допомогли тваринкам у складних зимових умовах.

Дітлахи раділи, годуючи пташок і вуличних котиків, песиків та інших тваринок.

А вже після завершення дистанційного навчання ми, актив самоврядування, обов'язково відвідаємо притулок та особисто передамо зібрану допомогу.

Учні Комишанської школи №26 роблять добрі справи разом! Долучайтесь і ви до нас! #челендждобрихсправ2022 та #ecoparlamentks



 


Немає коментарів:

Дописати коментар